Babagan awake dhewe

Shandong UMZ Precision Bearing Co,.Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake produksi lan perdagangan. Perusahaan iki dumunung ing Panzhuang Industrial Park, Linqing City, Provinsi Shandong, basis bantalan China. Perusahaan wis peralatan produksi majeng lan instrument testing sampurna. Perusahaan spesialisasi ing produksi bantalan rol, bantalan werni, bantalan bantalan bantal, bantalan rol taper metrik, bantalan bal alur jero lan bantalan hub otomotif, produk kanthi ketat tundhuk karo standar sistem manajemen kualitas ISO9001. Perusahaan wis ndhaptar merek dagang "UMZ". Sugeng rawuh ing pabrik kita lan tuku bantalan rol, bantalan bantalan bantal, bantalan bal.

Rincian
babagan awake dhewe
News
  • Bantalan unsur Rolling digunakake akeh ing industri saiki, supaya pangopènan bantalan kasebut ...

    1907-2022
  • Bantalan geser, dumadi saka poros sing muter ing bolongan. Ana sawetara gaya khusus: bushing, bantalan jurnal, bantalan lengan ...

    1907-2022
  • Bantalan minangka unsur mekanik sing mbatesi gerakan relatif menyang sawetara gerakan sing dikarepake lan nyuda gesekan ing antarane bagean sing obah.

    1907-2022